Verkiezingen voor de ondernemingsraad en PVT

Hoe werkt OR Vote?

OR-verkiezingen organiseren via OR Vote is heel makkelijk en gebruiksvriendelijk. Na een intake met een van onze consultants ontvangt u een overzichtelijke checklist met duidelijk tijdspad en actiepunten. Wij helpen u gedurende het héle traject!

  1. Kandidaten: Als eerste levert u de kandidaten aan. Zodra de kandidaten in het systeem staan, kunnen zij zelf een profiel aanmaken met informatie en foto.
  2. Kiesgerechtigden: Ook levert u via het overzichtelijke dashboard een overzicht aan met alle kiesgerechtigde werknemers van uw organisatie.
  3. Stembiljet: Daarna kunt u via het portaal een uitnodigingsmail sturen naar alle kiesgerechtigden. Zij ontvangen een e-mail met een persoonlijke stemcode. Zo kan iedereen veilig én anoniem hun stem uitbrengen!
  4. Reminders: Stuur een reminder naar de kiesgerechtigden die nog geen stem hebben uitgebracht.
  5. Uitslag: Wanneer de verkiezingen achter de rug zijn, ontvangt u direct de verkiezingsuitslag. Ook sturen wij u een rapport toe, dat als bewijs dient van een rechtvaardige verkiezing.
  6. Data verwijderen: Na een korte periode, waarin betrokkenen formeel bezwaar kunnen maken tegen de verkiezingsuitslag, verwijderen wij automatisch alle data.
Offerte Contact

OR Vote is een initiatief van Performa Uitgeverij. Voor onze producten en evenementen op het gebied van OR: www.performa-or.nl

 

Performa Uitgeverij • Torenstraat 144B, 2513 BW Den Haag • 070 310 70 11 • info@performa.nl